jakemy-jm-op13-antisztatikus-fem-feszito-palca-okostelefon-es-tablet-szetszerelo-szerszam-szetszedo-az-akkumulator-es-kijelzo-szetvalasztasahoz-huawei-enjoy-y6-pro-keszulekhez
JAKEMY JM-OP13 Antisztatikus fém feszítő pálca, okostelefon és tablet szétszerelő szerszám, szétszedő az akkumulátor és kijelző szétválasztásához Huawei Enjoy Y6 Pro készülékhez (JM-OP13)

Listaár: 2 330 Ft

Online ár: 2 050 Ft

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

JAKEMY JM-OP13 Antisztatikus fém feszítő pálca, okostelefon és tablet szétszerelő szerszám, szétszedő az akkumulátor és kijelző szétválasztásához Huawei Enjoy Y6 Pro készülékhez

Cikkszám: JM-OP13

Listaár: 2 330 Ft

Kedvezményes ár:

2 050 Ft

Szaküzletben átvehető: rendelés esetén holnap péntek
Központi raktárkészlet: utolsó darab, bővebb információ

Készletinformáció, átvételi lehetőségek14 napos 
pénzvisszafizetési 
garancia

Üzletünkben 
Kártyás fizetési 
lehetőség

Kiszállítás akár 
1 munkanap 
alatt

Akár 
csomagbiztosítással 
is

Leírás

Tulajdonságok: laptop, okostelefon és tablet szétszerelő szerszám mellyel könnyedén ki lehet nyitni a modern okos eszközöket melyeket már nem csavarokkal rögzítenek hanem rögzítőfülekkel, alaplapokről chip-eket eltávolítani. Figyelem: Használat előtt győződjön meg róla hogy minden rögzítőcsavart kiszedett, csak utána használja a szerszámot.

Kompatibilis modellek

Milyen készülékekhez jó a JAKEMY JM-OP13 Antisztatikus fém feszítő pálca, okostelefon és tablet szétszerelő szerszám, szétszedő az akkumulátor és kijelző szétválasztásához Huawei Enjoy Y6 Pro készülékhez?

A kereső segítségével le tudjuk ellenőrizni, hogy jó-e a JAKEMY JM-OP13 Antisztatikus fém feszítő pálca, okostelefon és tablet szétszerelő szerszám, szétszedő az akkumulátor és kijelző szétválasztásához Huawei Enjoy Y6 Pro készülékhez a készülékünkhöz. Kereséshez írjuk be a mezőbe a készülék pontos típusát (pl.: BQ Aquaris 5.7)

Kompatibilis termékek

Vélemények

Nekünk fontos a véleménye, értékelje a terméket, majd írjon a termékről pár szót!

Még nincs értékelés


Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első.

Írjon nekünk